POZOR: Věnujte pozornost datu článku. Vzhledem k tomu, že webové stránky vznikaly postupně, je možné, že určité informace již nebudou platné.

Zaimo: Půjčka až 25000 Kč na rok

7.6.2015

Každý se může dostat do situace, kdy se mu rozbije auto, ve schránce objeví nedoplatek za elektřinu nebo dostane pokutu za dopravní přestupek. Takové nečekané situace jsou o to nepříjemnější, když nemáte peníze na jejich úhradu. Nabízíme Vám řešení – využijte nejrychlejší půjčku Zaimo. Neptají se Vás, na co peníze využijete, je to pouze na Vaší volbě.

Co Vám půjčka nabízí?

Půjčit si můžete až do výše 25 000 Kč a celý proces trvá pouhých 15 minut. Tato rychlost je dána automatickým úvěrovým systémem, který funguje 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, bez ohledu na svátky a dny pracovního klidu.


Nečekají Vás žádné dodatečné náklady, skryté poplatky ani ustanovení psaná drobným písmem. Vše je jasné a přehledné. Navíc půjčka Zaimo nestanovuje žádné minimální částky ani limitující podmínky. Půjčíte si tolik, kolik právě potřebujete.

Jak o půjčku zažádat?

Na internetových stránkách nastavíte pomocí posuvníku dobu splatnosti a výši úvěru. Doba splatnosti činí od dvou do 12 měsíců. Následně žádost odešlete a automatizovaný systém během několika minut Vaši žádost posoudí. Poté stačí převést za účelem ověření Vašeho bankovního účtu částku ve výši 1 Kč na bankovní účet společnosti. Jakmile je účet ověřen, jsou Vám zaslány peníze. Obvykle se požadovaná částka na Vašem účtu objeví do 1 minuty.

Jak splácet?

Splátky platíte měsíčně a v případě předčasného splacení neplatíte žádné příplatky. Stačí se přihlásit na Váš účet Zaimo a vybrat si takový způsob platby, který Vám nejvíce vyhovuje.


Tisíce spokojených zákazníků již mohou potvrdit, že Zaimo půjčka není žádný podvod, ale fungující nebankovní produkt, díky němuž získáte peníze rychle a bezpečně. Více se o nebankovní půjčce Zaimo dozvíte na stránkách www.Zaimo.cz









© 2014 Infinea Finance spol. s r.o., všechna práva vyhrazena. Nebankovní-Půjčky-do-24-hodin.cz
Tento web nemá za cíl zprostředkovat ani poskytovat úvěry, slouží čistě pro informaci.